Brico vergoedt klanten met kortingsbon van 250 euro na EPC-scan

Brico heeft een innovatief initiatief gelanceerd om klanten te vergoeden voor het laten controleren van hun energieprestatie-certificaat (EPC). Als deel van de eerste stap, kunnen klanten die een EPC-scan laten uitvoeren, een kortingsbon van 250 euro krijgen. Deze maatregel stelt de klanten in staat energiezuiniger te worden en te profiteren van het financiële voordeel.

1. EPC-scan: Brico vergoedt klanten met waardebon

BRICO biedt haar klanten de mogelijkheid om hun EPC-scan kosten te vergoeden met een waardebon. De waardebon is een waardevolle korting op energiebesparende producten die bij BRICO worden verkocht.

Met de EPC-scan krijgt u een oordeel over het energiezuinige karakter van uw woning. BRICO richt zich daarbij op vier belangrijke criteria: de isolatiewaarde van de buitenmuren, het energielabel van uw woning, de luchtdichtheid van de woning en het rendement van het verwarmingssysteem. De uitkomsten van de EPC-Scan kunnen helpen energie te besparen in uw woning en zo kosten te reduceren.

 • De waardebon van BRICO: Vergoeding van uw EPC-scankosten.
 • Voordelen: Korting op energiebesparende producten.
 • EPC-Scan: Oordeel over energiezuinigheid van uw woning.

2. Wat is een EPC-scan en hoe werkt de vergoeding?

Een EPC-scan is een energieprestatiecertificaat (EPC). Het is een scan om de energiezuinigheid te meten voor een gebouw of woning. De EPC-scan is verplicht als er een woning of gebouw wordt verkocht of verhuurd. Elke woning of gebouw heeft een andere score voor energiezuinigheid. Afhankelijk van deze score krijgt de eigenaar een vergoeding.

De EPC-scan meet en geeft de energiezuinigheid van een pand aan. Na de scan ontvangt de gebruiker een certificaat met de energiezuinigheidsscore. Deze score ligt tussen de A of A+ en G, waarbij A of A+ staat voor hoog rendement en G voor laag rendement. Afhankelijk van de score, krijgt de eigenaar de volgende vergoedingen:

 • Score A of A+: Deze woningen of gebouwen krijgen geen vergoeding.
 • Score B of B+: De eigenaar krijgt 25% terug van de betaalde btw op de energiebesparende investeringen.
 • Score C, C+ en D: De eigenaar krijgt 40% terug van de betaalde btw op de energiebesparende investeringen.
 • Score E, E+ en F: De eigenaar ontvangt 50% terug van de betaalde btw op de energiebesparende investeringen.
 • Score G: De eigenaar ontvangt 65% terug van de betaalde btw op de energiebesparende investeringen.

Hiermee speelt de EPC-scan een belangrijke rol bij het verhogen van de energiezuinigheid van panden. De vergoedingen die tegemoet komen voor de investeringen kunnen een grote bijdrage leveren aan de energiebesparing.

3. Wanneer is de EPC-scan verplicht?

De EPC-scan wordt gebruikt als maatstaf voor het bouwbeheer. Het is een formele procedure waarmee een evaluatie van de energieprestatie van een gebouw kan worden uitgevoerd. Als regelgevend kader is de EPC-scan verplicht voor alle woningbouwprojecten, evenals voor de verhuur of verkoop van woningen.

Voor niet-woningbouwprojecten en kantoorgebouwen is een EPC-scan verplicht voor gebouwen met een vloeroppervlakte groter dan 50 vierkante meter. Er zijn ook andere situaties waarin een EPC-scan verplicht is, zoals voor bedrijfsgebouwen, zorginstellingen, scholen en horecagelegenheden. Eenvoudige gebouwen, zoals tuinhuisjes, zijn meestal niet onderworpen aan de verplichte EPC-scan.

 • Woningbouwprojecten
 • Gebouwen met vloeroppervlakte groter dan 50 vierkante meter
 • Bedrijfsgebouwen
 • Zorginstellingen
 • Scholen
 • Horecagelegenheden

4. Voordelen van Brico’s kortingsbonnen

Brico heeft een aantal voordelen aan hun kortingsbonnen. Zo kunt u genieten van verschillende prijzen, langere kortingsperiodes en exclusieve kortingen alleen beschikbaar voor klanten met kortingsbonnen.

 • Aantrekkelijke prijzen: Brico biedt kortingen tot wel 50%, waardoor je kunt genieten van de voordelen die deze bon biedt.
 • Lange kortingsperiodes: Brico’s kortingsperiodes kunnen variëren van enkele maanden tot zelfs een hele jaar, zodat je de voordelen van de bon optimaal kunt benutten.
 • Exclusieve kortingsbonnen: Brico biedt exclusieve kortingen alleen beschikbaar voor klanten met kortingsbonnen. Dit maakt het mogelijk om nog meer voordeel te behalen met de bon.

Met Brico’s kortingsbonnen kun je genieten van verschillende kortingen, lange kortingsperiodes en exclusieve kortingen alleen beschikbaar voor met kortingsbonnen. Geniet van de voordelen die de bon biedt, en laat de kortingen niet onbenut!

De EPC-scan van Brico is een geweldige manier om klanten te bedanken voor hun trouw. Het belonen met een kortingsbon van 250 euro is een uitstekende manier voor Brico om hun waardering te uiten. We hopen dat dit het begin is van een glorieuze toekomst voor de consumenten, waar kortingen en voordelen aan verbonden zal zijn.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost