Dakkapel Almere

dakkapel almere kunststof prefab

Dakkapel laten plaatsen in Almere is goedkoper dan je denkt

Wil jij in Almere een dakkapel laten plaatsen? Dan zijn wij de juiste specialist voor jou. Wij van Bouw Dakkapellen plaatsen je houten of kunststof dakkapel al binnen één dag, en bieden daarnaast de laagste prijs + 15 jaar garantie.

Bouw-Dakkapellen.nl plaatst regelmatig dakkapellen in Almere. Onze dakkapellen zijn al geplaatst in onder andere Almere Haven, Stad, Buiten en Hout. Hier gaat het om dakkapellen voor verschillende soorten huizen, van rijtjeshuizen tot vrijstaande woningen en zelfs opkomende bouwprojecten. Mocht je willen weten wat er allemaal mogelijk is voor jouw woning, dan kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen met onze adviseur.

Wij hebben al veel tevreden klanten, die nog steeds blij zijn met hun dakkapel.

almere dakkapel schuin dak prefab

Specialisten die de dakkapel komen plaatsen in Almere

Wij zijn de expert op het gebied van dakkapellen plaatsen. Dit doen wij 6 dagen per week (behalve op zondag) door heel het land. In ons team werken alleen ervaren specialisten, die graag met je meedenken. Voor ons is het belangrijkste dat jij tevreden kunt zijn met onze manier van werken en dat je blij kunt zijn met het resultaat. Uiteraard kunnen wij ook al het afval en overgebleven dakpannen voor je afvoeren. Hiervoor vragen we een kleine meerprijs.

 

Een huis met een dakkapel in Almere is meer waard

Een dakkapel plaatsen is een zeer goede investering. Je woning wordt meer waard met een dakkapel, onder andere doordat je meer ruimte hebt, er meer natuurlijk licht in je huis is en je de zolder veel makkelijker kunt gebruiken als extra kamer, zoals een hobby-, studie- of extra slaapkamer. Daarnaast levert de dakkapel een hogere meerwaarde op. Wie een huis met dakkapel verkoopt heeft deze sneller verkocht dan wanneer je geen dakkapel hebt. Een goede investering voor de toekomst dus.

5 meter dakkapel almere

Keuze uit verschillende materialen, van hout tot kunststof

Je kunt bij Bouw Dakkapellen kiezen uit hout en kunststof. Houten dakkapellen zijn bruikbaar op ieder soort woning, zelfs oudere woningen in een traditionele bouwstijl. Hout is meestal iets duurder dan kunststof en je moet het ook meer onderhouden. Zo moet het hout iedere vijf jaar opnieuw geschilderd worden om bescherming te bieden tegen het weer.

Een kunststof dakkapel wordt vooral gebruikt voor meer moderne woningen en vergt zo goed als geen onderhoud. Daarnaast is het ook duurzamer en goedkoper dan hout. Bovendien kunnen onze kunststof dakkapellen binnen één dag geplaatst worden, wat voor veel mensen de doorslag geeft om voor kunststof te kiezen. Dit komt omdat wij werken met prefab kunststof dakkapellen, die kant-en-klaar uit de fabriek direct geplaatst kunnen worden.

 

Verschillende soorten daken in Almere

Een dakkapel met een plat dak is de meest voorkomende variant. Deze dakkapel wordt meestal geplaatst op rijtjesruizen en twee-onder-een-kapwoningen. Mocht je een huis hebben met een licht schuin dak, waarvan de hoek minder dan 35 graden bevat, dan kun je beter kiezen voor een dakkapel met schuin dak. Ook kun je kiezen voor een dakkapel met verhoogde nok. Dit is specifiek maatwerk dat vaak wordt gebruikt als de dakkapel wordt geplaatst op een zolderkamer met een beperkt oppervlak. De verhoogde nok wordt dan gebruikt om meer ruimte te kunnen creëren en de meerwaarde van je zolder te verhogen.

 

Krijg korting op je dakkapel Almere

Wij werken veel met aanbiedingen en acties, waar je je voordeel uit kunt halen als je in Almere een dakkapel wil laten plaatsen. Deze acties bestaan uit een lagere prijs en/of gratis extra opties bij je dakkapel krijgen. Denk hierbij aan het gratis aftimmeren van de opening aan de binnenzijde, het plaatsen van horren, gratis ventilatieroosters en natuurlijk gewoon geld terug.

Mocht je samen met de buren van plan zijn om dakkapellen te bestellen, dan kun je gebruik maken van een extra scherpe prijs. Hoe meer dakkapellen je aanschaft, hoe lager de prijs. Elk van deze dakkapellen is van de hoogste kwaliteit en wordt geleverd met een garantie van wel 15 jaar. Hoeveel voordeel de acties en kortingen je op kunnen leveren, is eenvoudig zelf uit te rekenen via onze website. Uiteraard kan er ook gratis en vrijblijvend een adviseur langskomen voor een persoonlijk gesprek. Dit is vooral fijn wanneer je gebruik wil maken van maatwerk.

 

Dakkapel vergunning in Almere is meestal niet nodig

In Almere heb je in de meeste gevallen geen vergunning nodig om je dakkapel te plaatsen. Vooral als je deze aan de achterkant laat plaatsen. Wil je zeker weten of je wel of geen vergunning nodig hebt, dan kun je ons om advies vragen. Indien je dan wel een vergunning nodig zou kunnen hebben, kunnen wij deze meteen voor je aanvragen.

Wil je een dakkapel laten plaatsen in Almere? Dan kun je het beste naar Bouw Dakkapellen gaan. Bereken zelf de prijs of vraag een advies aan een van onze experts en weet meteen wat de mogelijkheden zijn.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost