Dakkapel Den Haag

Dakkapel laten plaatsen in Den Haag?

Als je in Den Haag en omgeving een dakkapel wil laten plaatsen ben je bij Bouw Dakkapellen aan het juiste adres. Wij plaatsen de dakkapellen binnen één dag en leveren alleen hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Bij Bouw Dakkapellen hebben we veel ervaring in huis voor het plaatsen van allerlei soorten dakkapellen. Deze dakkapellen kunnen wij plaatsen in alle soorten woningen, van rijtjeshuizen tot portiekflats, vrijstaande woningen en traditionele panden. Het maakt dus niet uit in wat voor woning je woont, wij kunnen een dakkapel voor je plaatsen.

 

De prefab kunststof dakkapel

Wij plaatsen over het algemeen vooral dakkapellen gemaakt van kunststof. Dit komt omdat kunststof onderhoudsvrij is, goedkoop en snel geplaatst kan worden. Daarnaast is kunststof ook veel meer duurzaam dan bijvoorbeeld hout en gaat het langer mee.

Mocht je alsnog een houten dakkapel willen, dan is dit bij ons ook gewoon mogelijk. Dit is vooral aan te raden als je in een authentiek of traditioneel pand woont, waarbij je wilt dat de dakkapel bij de klassieke uitstraling past. Ongeacht voor welk materiaal je gaat, je krijgt bij Bouw Dakkapellen altijd 15 jaar garantie op je dakkapel.

 

Met alle soorten daken

Al onze dakkapellen, prefab of op maat gemaakt, kunnen geleverd worden met een plat dak, een schuin dak of met een verhoogde nok. Vooral de verhoogde nok is een precisiedingetje. Als je hier interesse in zou hebben, kun je het beste contact opnemen met onze adviseur, voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

 

Een scherpe prijs

Bij Bouw Dakkapellen kun je goedkoop een dakkapel bestellen. Hiervoor hoef je niet in te leveren op de kwaliteit, want wij werken met de beste kwaliteit materialen. Wij kunnen lekker goedkoop blijven doordat we onze prefab dakkapellen groot inkopen en daardoor minder hoeven te betalen aan onze leverancier. Dit voordeel verdwijnt niet in de zakken van onze directie maar wordt doorgerekend in jouw offerte.

 

Professioneel dakkapellen plaatsen

Wij hebben alleen ervaren professionals in onze team zitten, die met liefde voor het vak voor jou aan de slag gaan. Hierdoor behouden onze dakkapellen altijd hun kwaliteit en krijg je een goed afgewerkt resultaat. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en zullen hun kennis en vorderingen altijd graag met je willen delen.

Onze medewerkers weten hoe activiteiten sneller en goedkoper afgehandeld kunnen worden en daar profiteer jij weer van. Wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij op en top tevreden kunt zijn met je dakkapel. Wij willen altijd het beste resultaat in Den Haag kunnen afleveren en jou als tevreden klant aan ons portfolio kunnen toevoegen.

 

Kosten dakkapel in Den Haag

Wij zijn erg transparant over de kosten die onze dakkapellen met zich meedragen en daarom kun je op drie manieren de prijs van tevoren laten berekenen. Allereerst kun je gebruik maken van onze configurator. Hier vind je direct de globale prijzen van onze producten en kun je een goede inschatting maken van de kosten. Hierbij is het voordeel dat je in Den Haag geen zorgen hoeft te maken over of de kosten in een andere stad duurder of juist goedkoper zijn, want de locatie wordt niet meegerekend in onze offerte. Wij kijken naar wat het werk kost en niets anders.

De tweede manier is door online een offerte op te maken. Deze kun je zelf opstellen en wij maken dan een nauwkeurige inschatting van wat jouw wensen kunnen kosten. Omdat je hier meer opties in kunt vullen dan in de configurator is deze inschatting een stuk preciezer.

De laatste manier is wel de meest precieze, dat is namelijk een adviseur langs laten komen. Onze adviseur kan op bezoek komen en op locatie bekijken wat alle mogelijkheden zijn. Op basis hiervan kan de adviseur dan een offerte opmaken die op maat gemaakt is naar jouw wensen. Zowel het bezoek als de offerte zijn gratis en je zit nergens aan vast. Dit geldt ook voor de andere opties. Om een adviseur te raadplegen kun je contact opnemen via het contactformulier op de website of door te kiezen voor de optie ‘Bel mij terug’.

 

Alles is geregeld

Bouw Dakkapellen kan alles van kop tot staart voor je regelen. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het verbouwen van complete zolders. Denk hierbij aan de wanden, deuren en de vliering. Ons gedreven en professionele team staat volledig voor je klaar en zal altijd vragen wat je wel en niet wilt. Hierdoor kan de complete verbouwing meteen in één keer goed gedaan worden.

Niet alleen het leveren van goede producten is ons streven, wij willen ook de beste service kunnen geven. Zo regelen wij indien nodig al de bouwvergunning voor je en kunnen we ook zorgen voor de bouwtekeningen. Je aanvraag bij de gemeente Den Haag om een dakkapel te kunnen plaatsen doen wij dus ook voor je. Of je wel of niet een vergunning nodig hebt kun je teruglezen op onze vergunningspagina of vraag naar de regelgeving in Den Haag bij de gemeente.

 

Meer korting bij Bouw Dakkapellen

Naast de gewone laagste prijs hebben wij ook geregeld leuke kortingen en acties. Op onze aparte pagina vind je alle lopende acties, waardoor je nog goedkoper uit kunt zijn. Daarnaast kun je bij ons ook bulkvoordeel krijgen, als je bijvoorbeeld samen met je buren dakkapellen gaat kopen. Zelfs al wil je dit doen samen met vrienden of familie die niet in Den Haag wonen kan dit mogelijk zijn. Vraag ons naar de voorwaarden en tel uit je winst.

 

Dakkapellen voor bedrijven

Naast woningen leveren we ook dakkapellen aan bedrijven in Den Haag. Ook als je als ondernemer een dakkapel voor je kantoor wil hebben kun je dat bij ons doen. Alle opties van verschillende soorten dakkapellen en kozijnen zijn ook hier mogelijk. In deze dakkapellen zijn speciale watersystemen ook toepasbaar.

Voor dakbedekking maken wij vooral gebruik van EPDM of Royalgum met leisteen. De afwerking doen wij onder andere met Trespa 6 mm, Keralit, multiplex en red ceder. Dit wordt zo weggewerkt dat je er niets van hoeft te zien. Onze kunststof dakkapellen zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren en blijven kleurvast door een verdiept profiel.

Onze dakkapellen worden standaard met overstek gemaakt van 12 cm rondom, maar bredere maten zijn ook beschikbaar. De boeidelen kunnen van alle mogelijke materialen gemaakt worden, met als extra optie een geprofileerd boeideel van aluminium.

 

Snelle afhandeling

Bouw Dakkapellen probeert de levertijd altijd zo kort mogelijk te houden en de prijzen zo laag mogelijk. Gemiddeld leveren wij de dakkapel binnen 3 tot 4 weken, inclusief kozijnen, rolluiken en alle andere toepassingen die je hebt besteld. Ongeacht wat voor wensen en behoeften je hebt, je kunt bij ons altijd slagen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.

Wil jij ook een dakkapel laten plaatsen in Den Haag? Vraag dan een offerte aan via onze website of laat onze adviseur je helpen.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost