Dakkapel Huizen

Dakkapel laten plaatsen in Huizen?

Op zoek naar een goede aanbieder voor het plaatsen van een dakkapel in Huizen? Dan ben je bij Bouw Dakkapellen aan het juiste adres. Wij hebben de beste dakkapel voor jouw woning in Huizen en omstreken.

 

De meerwaarde verhogen met een dakkapel in Huizen

De huizenmarkt is een taaie tegenwoordig. Er heerst veel woningnood in de gemeente Huizen, waardoor veel mensen in plaats van verhuizen liever gaan verbouwen. Met een dakkapel kan dit heel eenvoudig. De dakkapel is een handige uitbouw die ook wanneer je je huis gaat verkopen voor een hogere waarde op kan leveren. Een investering in een dakkapel verdient zichzelf al vrij snel terug. Maar ook voor op de korte termijn geeft een dakkapel meer wooncomfort.

Wil je weten hoeveel je dakkapel de waarde van je huis kan verhogen? Met onze handige rekentool heb je dit zo berekend. Dit is ook handig wanneer je zelf op zoek bent naar een woning met dakkapel in Huizen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Een woning met dakkapel is zo verkocht en levert meer woonplezier op in je dagelijks leven.

 

De juiste dakkapel kopen

Wij hebben dakkapellen gemaakt van kunststof of hout. De prijs van onze dakkapellen hangen af van het materiaal en de extra opties. Al deze prijzen zijn terug te vinden op onze prijzenpagina. Deze prijs kan zelfs nog lager worden, omdat wij veel ludieke acties hebben die onze dakkapellen nog voordeliger kunnen maken.

Bouw Dakkapellen werkt alleen met dakkapellen met een rc-waarde van 4,5. Dit is de minimumwaarde, maar we kunnen ook een rc-waarde van 3,5 aanbieden. Omdat een dakkapel een kleiner oppervlak heeft dan de rest van je huis is een rc-waarde hoger dan 3,5 zinloos. Kom je dus een verkoper tegen die dakkapellen verkoopt met een hogere rc-waarde, loop dan weg en kom voor een van onze dakkapellen terug. Zeker als blijkt dat onze dakkapellen goedkoper zijn met de juiste rc-waarde.

 

Wij zijn de dakkapel specialist in Huizen

Waarom zou je jouw dakkapel laten plaatsen door Bouw Dakkapellen? Om te beginnen omdat wij werken met de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat we een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden die past bij de hoogwaardige dakkapellen die wij leveren. Mocht je nog vragen hebben over wat er allemaal mogelijk kan zijn bij jouw woning in Huizen, dan kan onze adviseur op bezoek komen voor een gratis en vrijblijvend advies.

Wij werken al meer dan twintig jaar in de branche en doen dit al meer dan twintig jaar op deze manier. Wij kunnen jouw dakkapel binnen één dag plaatsen en als er een vergunning nodig is, dan regelen wij deze ook met alle benodigdheden, op de leges na. Mocht je nog vragen hebben over wat wij allemaal nog meer voor je kunnen betekenen, vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost