Dakkapel prijzen

dakkapel prijzen 2023

Onze dakkapel prijzen – 2023

De prijs van een dakkapel kan erg verschillen. Dit kan variëren tussen verschillende soorten dakkapellen, maar ook verschillende aanbieders. Bij Bouw Dakkapellen werken wij met de onderstaande prijzen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, die zijn gebaseerd op de meest voorkomende afmetingen en situaties. Door dit overzicht kun je een beter beeld krijgen van wat een dakkapel je kan gaan kosten.

Je krijgt hier als klant een eerlijk beeld van de actuele prijzen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de twee standaardafmetingen, waarin links de prijs staat voor een maximale hoogte van 1,5 meter en rechts van een totale hoogte van 1,75 meter. Daarnaast is het goed om onze acties in de gaten te houden. Mocht je al een offerte bij ons hebben, dan kan onze adviseur kijken of de prijs nog meer omlaag kan.

 

Dakkapel prijs per maat

In de volgende tabellen vind je de globale prijzen van onder dakkapellen. Hierdoor kun je een goede inschatting maken van wat een dakkapel jou kan gaan kosten. Wil je een meer exacte prijs hebben, dan kun je deze met de handige rekentool op onze website zelf uitrekenen!

BREEDTEHOOGTEDAKKAPEL DAKPRIJS
2 meter150 cmplat€ 7900,-
2 meter175 cmplat€ 8650,-
3 meter150 cmplat€ 8100,-
3 meter175 cmplat€ 8850,-
4 meter150 cmplat€ 8350,-
4 meter175 cmplat€ 9100,-
5 meter150 cmplat€ 8500,-
5 meter175 cmplat€ 9300,-

  Reken direct jouw eigen dakkapel prijs uit, zowel plat als schuin dak  

De prijzen die hier te vinden zijn, zijn inclusief de verplichte 21 procent btw en de arbeidskosten om de dakkapel te plaatsen en vast te maken. Lopende acties zijn niet meegerekend in de prijs. Verder zijn de prijzen gebaseerd op dakkapellen met een plat dak met een helling van tussen de 30 en 50 graden. De garantie van 15 jaar zit ook inbegrepen in de prijs.

De prijzen worden bepaald per 50 cm. Dit betekent niet dat dit de enige afmetingen zijn die mogelijk zijn. Wij kunnen namelijk maatwerk leveren tot op de centimeter precies. In de prijzen is alleen rekening gehouden met stappen van 50 cm, om een makkelijker overzicht te geven van de globale kosten.

 

Prijzen van dakkapellen met extra opties

De prijzen voor dakkapellen met een schuin dak zijn 10 procent hoger dan die van dakkapellen met dezelfde afmeting maar met een plat dak. Dakkapellen met een verhoogde nok zijn dan zelfs nog 25 procent duurder. Dit geldt slechts voor de enkele verhoogde nok, als je een dubbele verhoogde nok wilt hebben kun je het beste contact opnemen met een van onze adviseurs.

dakkapel schuin dak

Gratis en vrijblijvend een prijs berekenen

Je kunt bij Bouw Dakkapellen altijd een offerte aanvragen. Dit kan gratis en vrijblijvend. Deze offerte is aan te vragen via onze website, waarin je zelf kunt bepalen wat je nodig hebt. Hierdoor kun je meteen zien wat een eventuele dakkapel je kan gaan kosten. Deze kosten zijn inclusief de 15 jaar garantie die wij standaard bieden.

In de offerte kun je alles naar eigen smaak bepalen, tot zelfs de kleur van de dakkapel en de kozijnen aan toe. Wij hebben een speciaal RAL kleurenschema, waarin alle mogelijke kleuren in terug te vinden zijn. Alle kleuren zijn mogelijk, maar sommige kleuren zijn iets duurder dan andere waardoor hier een extra prijs aan wordt gerekend.

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost