Dakkapel Prijzen & Kosten 2023

dakkapel prijzen 2023

Onze dakkapel prijzen – 2023

Bij Bouw Dakkapellen begrijpen we dat je duidelijkheid wilt over de dakkapel prijzen en kosten. De prijs van een dakkapel kan sterk variëren, afhankelijk van het type dakkapel, de aanbieder en de grootte van het project. Daarom willen we je een helder en transparant beeld geven van de kosten van een dakkapel.

 

Dakkapel Kosten Overzicht

Onze dakkapel prijzen zijn gebaseerd op de meest voorkomende situaties en afmetingen. Echter, we kunnen dakkapellen op maat leveren, passend bij elke specifieke behoefte en woning. Of je nu op zoek bent naar de kosten van een standaard dakkapel plaatsen, de prijs van een dakkapel met specifieke afmetingen, of de prijs voor het plaatsen van een dakkapel met extra opties, we hebben een duidelijke prijslijst om je te helpen.

Hieronder vind je onze dakkapel prijslijst voor 2023. Let wel, deze prijzen zijn slechts voorbeelden en kunnen variëren op basis van specifieke projectvereisten.

 

Dakkapel Prijs Berekenen Per Maat

Een belangrijke factor die de dakkapel prijzen beïnvloedt, is de grootte van de dakkapel. Om je te helpen bij het berekenen van de dakkapel kosten, hebben we een overzichtelijke prijstabel samengesteld. Hierin zie je de globale prijzen voor dakkapellen van verschillende maten.

BREEDTEHOOGTEDAKKAPEL DAKPRIJS
2 meter150 cmplat€ 7900,-
2 meter175 cmplat€ 8650,-
3 meter150 cmplat€ 8100,-
3 meter175 cmplat€ 8850,-
4 meter150 cmplat€ 8350,-
4 meter175 cmplat€ 9100,-
5 meter150 cmplat€ 8500,-
5 meter175 cmplat€ 9300,-

Je kunt de kosten van het plaatsen van een dakkapel verder verfijnen met behulp van de handige rekentool op onze website.

 

Prijzen Dakkapel Plaatsen

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat de prijs van een dakkapel niet alleen de kosten van het product zelf omvat, maar ook de kosten van het plaatsen van de dakkapel. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en arbeidskosten voor het plaatsen en bevestigen van de dakkapel. Houd er rekening mee dat eventuele lopende aanbiedingen nog niet in de prijs zijn opgenomen.

De prijzen worden bepaald per 50 cm. Dit betekent niet dat dit de enige afmetingen zijn die mogelijk zijn. Wij kunnen namelijk maatwerk leveren tot op de centimeter precies. In de prijzen is alleen rekening gehouden met stappen van 50 cm, om een makkelijker overzicht te geven van de globale kosten.

 

Prijzen van dakkapellen met extra opties

De prijzen voor dakkapellen met een schuin dak zijn 10 procent hoger dan die van dakkapellen met dezelfde afmeting maar met een plat dak. Dakkapellen met een verhoogde nok zijn dan zelfs nog 25 procent duurder. Dit geldt slechts voor de enkele verhoogde nok, als je een dubbele verhoogde nok wilt hebben kun je het beste contact opnemen met een van onze adviseurs.

dakkapel schuin dak

Extra Kosten Dakkapel

Wil je een dakkapel met extra opties? We bieden ook dakkapellen met een schuin dak of verhoogde nok. Het is belangrijk om te weten dat deze opties de kostprijs van een dakkapel kunnen verhogen.

 

Dakkapel Kostprijs & Offerte

Wil je een nauwkeurige dakkapel prijs berekenen? Vraag dan een offerte aan! Dit kan gratis en vrijblijvend via onze website. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van de dakkapel prijzen, inclusief eventuele extra kosten.

Kortom, of je nu een aannemer zoekt voor het plaatsen van een dakkapel, een dakkapel prijslijst nodig hebt, of een offerte wilt aanvragen voor de kosten van een dakkapel, bij Bouw Dakkapellen staan we voor je klaar!

In de offerte kun je alles naar eigen smaak bepalen, tot zelfs de kleur van de dakkapel en de kozijnen aan toe. Wij hebben een speciaal RAL kleurenschema, waarin alle mogelijke kleuren in terug te vinden zijn. Alle kleuren zijn mogelijk, maar sommige kleuren zijn iets duurder dan andere waardoor hier een extra prijs aan wordt gerekend.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost