Dakkapel Zwolle

dakkapel isolatie

Dakkapel laten plaatsen in Zwolle?

Om voor je woning in Zwolle een dakkapel te kopen zit je bij Bouw Dakkapellen goed. Wij zijn de specialist op het gebied van dakkapellen in en rondom Zwolle en weten ook precies welke dakkapel het beste bij jouw woning past. Je kunt met ons het wooncomfort verbeteren, zodat je meer uit je plezier thuis kunt halen, of je maakt een kleine en makkelijke investering om de waarde van je huis te verhogen zodat je deze sneller en beter kunt verkopen. Het kan allemaal met onze dakkapellen.

Bouw Dakkapellen zorgt ervoor dat je woning in Zwolle beter in de markt ligt. De woningnood in Zwolle is erg hoog en omdat de markt weer een beetje begint aan te trekken is het voor veel mensen een goed idee om te investeren in een verbouwing of uitbouw. Door onze dakkapellen wordt jouw woning meer waard, vergroot je het oppervlak van je woning en zorg je ervoor dat mensen die op zoek zijn naar een huis graag bij jou langskomen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een dakkapel ervoor zorgt dat jij je huis sneller kunt verkopen dan wanneer je geen dakkapel hebt, en voor een betere prijs. Onze dakkapellen zijn niet duur en de investering die je bij ons doet verdien je daardoor snel terug. Maar ook voor wie een dakkapel wil plaatsen in zijn huidige huis en hier nog lang van wil kunnen genieten heeft veel voordelen aan onze dakkapellen.

 

Wij leveren alleen de beste dakkapel Zwolle

Wij van Bouw Dakkapellen leveren hoogwaardige dakkapellen gemaakt van kunststof en/of hout. Alle dakkapellen zijn ontworpen om de beste meerwaarde te bieden en daarom leveren we altijd met de juiste rc-waarde. Bij ons ligt de standaard rc-waarde op 4,5 en dit kan oplopen tot 3,5. Wij hebben ervoor gekozen om deze rc-waardes aan te houden, omdat we weten dat buiten deze marges de dakkapel geen toegevoegde waarde bevat. Dit komt omdat het aantal vierkante meters van je dakkapel te weinig is om anders iets op te leveren. Er zijn aanbieders die beweren dat een hogere of lagere rc-waarde dan die wij aanbieden beter kan zijn, maar laat je hier niet door van de wijs brengen. Zeker niet aangezien deze dakkapellen dan meestal ook duurder zijn.

 

Dakkapel prijzen Zwolle

Bouw Dakkapellen rekent alleen de laagste prijzen voor de hoogste kwaliteit. Al onze prijzen zijn terug te vinden op onze prijzenpagina, waar we per maat en materiaal aangeven van welke kosten je uit moet gaan. Wij proberen altijd zo laag mogelijk met onze prijzen te zitten en leveren dan ook de laagste prijsgarantie. Daarnaast durven wij ook 15 jaar garantie te bieden en hebben wij vaak verschillende acties en aanbiedingen lopen, die je offerte nog goedkoper uit kunnen laten vallen. Je kunt dan honderden euro’s besparen voor dezelfde kwaliteit. Kijk hiervoor op onze aparte actiepagina of vraag ernaar bij onze adviseur.

 

Topkwaliteit dakkapel Zwolle

Bouw Dakkapellen is al jaren expert op het gebied van dakkapellen. Wij werken snel en geolied, waardoor je dakkapel al in één dag volledig afgeleverd kan worden. Heb je een vergunning nodig om de dakkapel te laten plaatsen, dan regelen wij dit ook. Wij hebben goede banden met de gemeente Zwolle en kunnen daarom de vergunning in zeer korte tijd regelen. Alle kosten die hieraan verbonden zijn zitten al inbegrepen in de prijs van de dakkapel, waardoor je nog steeds uit kunt gaan van de laagste prijs.

Wil je weten wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur komt graag bij je langs om te zien wat er allemaal mogelijk is en welke dakkapel het beste bij jouw huis past. Daarnaast kan de adviseur een op maat gemaakte offerte voor je maken. Dit alles gratis en vrijblijvend, waardoor je nergens aan vast zit.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost