Het zadeldak

Veel nieuwe gebouwen worden al automatisch gebouwd met een zadeldak. Zo niet, dan is het geen probleem om achteraf zo’n dakkapel op het huis te bouwen.

De zadeldak laat meer licht en frisse lucht de bovenverdieping bereiken. Tegelijkertijd krijgt de klant aanzienlijk meer ruimte op zijn zolder en kan zelfs de visuele winst van het huis niet worden ontkend.

De dakkapel zorgt ervoor dat de hele zolder er tegelijkertijd heel gezellig uitziet. Zoals we uit veel dakramen weten, is er niet langer omslachtig strekken en strekken met een zadeldak alleen om een ​​kijkje naar buiten te krijgen. Nee, je kunt ontspannen bij het raam staan ​​en naar buiten kijken.

 

Waar zijn puntdakkapellen geïnstalleerd?

Zadeldaken zijn op veel huizen te vinden. Ze behoren tot de meest voorkomende dakvormen. Bijna iedereen kent ze. Twee schuine daken die tegen elkaar zijn gebouwd. De vorm van de zadeldaken past het beste op deze daken.

Vooral vrouwen zijn onder de indruk van deze vorm van uitbreiding. Aan de ene kant zijn de ramen veel gemakkelijker te onderhouden en hun decoratie kan veel gevarieerder en aantrekkelijker worden gemaakt.

Het schuine dak heeft plotseling hoeken, randen en nissen. Dergelijke onderbrekingen maken de kamer interessant en huiselijk.

 

Deze dakkapellen zijn ook verkrijgbaar als kant-en-klare dakkapellen en kunnen binnen één werkdag worden gemonteerd. Het uiterlijk van de buitenmuren kan altijd worden aangepast aan de eigenlijke gevel.

Gespecialiseerde adviseurs op locatie kunnen gedetailleerde informatie verstrekken over de beschikbare opties.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost