Realty ontvangt maar liefst 2.508 vastgoedexperts en beleidmakers

Er worden steeds meer experts op het gebied van vastgoed aangetrokken om een breder perspectief toe te voegen. Dit bleek duidelijk toen Realty op 31 augustus 2021 maar liefst 2.508 vastgoedexperts en beleidmakers kon verwelkomen in en rond Los Angeles voor een driedaags evenement over volkshuisvesting en publieke middelen.

1.Realty: hoogwaardig evenement voor vastgoedexperts

Realty biedt jaarlijks een uitgebreid evenement voor vastgoedexperts, waar men uitgebreid in contact komt met branchegenoten, expertkennis kan delen en de nieuwste trends uit de wereld van vastgoed kan verkennen. De hoogwaardige ervaring zal ervoor zorgen dat u de kennis en vaardigheden bezit om succesvol te blijven in uw vakgebied.

Gedurende het evenement bekijken deelnemers de toon banken vol met innovatieve oplossingen om vastgoed effectiever te ontwikkelen. In de presentaties worden kanalen en markten aangestuurd waarmee beleggers hun inzetbaarheid vergroten. We kijken ook naar waardevolle technologieën waarmee vastgoedprojecten op een efficiëntere manier kunnen worden geleid:

 • Voortdurend inzicht in technologische trends
 • Geavanceerde projectbeheertechnieken
 • Agenda’s voor het ontwikkelen van strategieën
 • Onderzoeksinstrumenten voor intoomgevingsrichtlijnen

2. 2.508 deelnemers op Realty-evenement

Het 2e Realty-evenement van 2021 had een groot aantal deelnemers. Maar liefst 2.508 bezoekers namen deel aan het evenement, dat duidden op groot enthousiasme voor de aangeboden activiteiten.

Bezoekers konden ervaringen uitwisselen met mensen uit de vastgoedsector. Er stond een gevarieerd programma op de agenda met een mix van netwerksessies en lezingen. Hieronder een overzicht van een aantal activiteiten:

 • Sessie over duurzaam leiderschap
 • Lezing over milieubewust investeren in vastgoed
 • Dialoguesessie over fund-collecting
 • Vragenuurtje met directieleden
 • Workshop over huizenmarktontwikkelingen

Daarnaast konden bezoekers kiezen voor verschillende gidsen, waaronder een reis door de stad en een demonstratie over makelaarsattesten. Realty 2021 was hiermee een bijzonder geslaagd evenement.

3.Keynote sprekers op Realty-evenement

John Doe is een veelzijdige spreker die vele interessante onderwerpen aansnijdt tijdens zijn lezingen. Hij is de CEO van Doe Industries, dat onroerend goedfondsen verzamelt om investeerders meer mogelijkheden te bieden. John streeft ernaar om een ​​ware ‘schakel’ te zijn in de onroerendgoedindustrie en beklemtoont altijd het belang van networking.

Jane Smith is een toonaangevende marktkennisgever in onroerend goed. Ze spreidt gepassioneerd haar kennis over de case studies van Doe Industries tijdens seminaries en conferences wereldwijd. Jane geeft graag advies uit haar eerste handservaring, met name op het gebied van beleggingsstrategieën voor onroerendgoed. Zij stelt lezers in staat zelf zelfverzekerde, weloverwogen beslissingen te maken in onroerend goed handel.

4.Vooruitblik: De volgende editie van Realty

De volgende editie van Realty krijgt waarschijnlijk in 2020 plaats. Ondanks de onzekerheid en veranderingen die COVID-19 met zich meebrengt, zijn er een aantal dingen waarvan we kunnen verwachten dat ze ook in het volgende evenement aanwezig zullen zijn.

 • Meer inzicht in aan andere markten: Het toonaangevende event heeft altijd een divers aanbod voor professionals over de hele wereld. Bezoekers krijgen toegang tot andere markten en kunnen FAQs beantwoorden over sector specifieke kwesties waarmee de markt vandaag de dag te maken heeft.
 • Workshops en seminars: Het evenement biedt ook tal van trainingsmogelijkheden, van online workshops tot seminars. Er zijn ook een verscheidenheid aan productpresentaties en demonstraties. Deelnemers kunnen kennis op doen door middel van interactieve sessies met professionals in het vakgebied.

Nuttige informatie en praktische tips zullen ook beschikbaar zijn voor het delen van best practices en vergelijkende analyses. Daarnaast kunnen de deelnemers praktische oplossingen ontdekken om hun bedrijf en projecten op te stellen. Met nieuwe, innovatieve ideeën over technologie, marketing en financiën zal de volgende editie van Realty een kennisbron zijn voor de hele branche.

De vastgoedsector verwacht dat het evenement van Realty biedt een kans om de markt te versterken en een platform te bieden waar vastgoedexperts, beleidmakers en sectoren van alle niveaus uit de hele wereld één-op-één kunnen praten, ideeën kunnen uitwisselen en de toekomst van de sector kunnen bespreken. Met de steun van al deze mensen, hopen we dat Realty een groot succes zal zijn.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost