Schilddak dakkapel

Als je naar een heupdakkapel kijkt, valt op dat deze qua vorm en uiterlijk sterk lijkt op de dakkapel.

Meestal biedt het slechts een vrij kleine hoeveelheid binnenruimte. Net als alle andere dakkapellen dient het om de bestaande ruimte te vergroten en lichter te maken. Door de ramen kan ook voldoende zuurstof naar de zolder stromen.

De constructie van de schildkoek geeft de zolder een geheel nieuwe en aantrekkelijke uitstraling en het huis ziet er van buiten veel aantrekkelijker uit.

Een filet van de keelsjaals verbindt de schilddakkap met het eigenlijke dak. Kortom, het verschilt alleen in de vorm van het dak van een zadeldak.

 

Kan op elk dak een dakkapel worden gebouwd?

Meestal is het mogelijk om in bijna elk dak een dakkapel te installeren. Het dak zal toch van tevoren worden onderzocht. Het respectieve bedrijf bepaalt of een bouwaanvraag rechtstreeks kan worden ingediend of dat de structurele analyse van het dak nog moet worden verwerkt. De duurzaamheid van het dak moet immers ook voor de toekomst worden gegarandeerd.

 

De keuze van vensters!

De keuze van het venster bepaalt de eigen smaak van de individuele klant. Er zijn zowel kunststof als houten ramen. De kleur en de verdeling van de afzonderlijke glasoppervlakken is variabel.

 

Hoe snel kan het worden gebouwd?

Met uitzondering van de wigvensters, vereisen alle dakkapellen een bouwvergunning. Pas als dit is toegestaan, kan de productie van de schilddakdak beginnen. Productie, levering en montage duren dan meestal drie tot vier weken.

Kortom, het is logisch dat een specialist u in alle rust informeert.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost