Solarwatt ontwikkkelt Battery flex thuisbatterij met BMW

Solarwatt heeft een revolutionaire stap gezet in hun duurzame toewijding: de introductie van de Battery flex thuisbatterij, ontwikkeld in samenwerking met BMW. Met deze technologie wordt het voor particuliere gebruikers eenvoudiger dan ooit om duurzame energie op te slaan en schone stroom te produceren. In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze innovatieve energie oplossing.

1. Solarwatt introduceert Battery flex thuisbatterij

Solarwatt heeft de nieuwe batterij flex thuisbatterij onthuld. Deze topklasse energie-opslagoplossing is ontworpen om vrijheid en comfort te bieden aan eigenaars van zonnepanelen. Naast de besparing op de energierekening, generiert de Battery flex ook rendement op uw investering. Hier zijn de voordelen van een Battery flex thuisbatterij:

 • Slimme afstemming: de batterij zal uw energieverbruik bijhouden. Hierdoor ontvangt u een betere afstemming van de zonne-energiestromen.
 • Gemakkelijk te gebruiken: een vereenvoudigde installatie en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel maken de Battery flex gemakkelijk te bedienen vanaf elke locatie.
 • Betrouwbare zekerheid: de batterij is ontworpen met een uniek ventilatiesysteem dat de batterijtemperatuur en druk op peil houdt.

Solarwatt heeft ook een innovatief hardwarepakket ontwikkeld voor de batterijflex thuisbatterij. De meegeleverde app voor smartphones of tablets maakt de bediening gemakkelijk en biedt inzicht in energieverbruik over de gehele dag. De oplossing biedt ook de mogelijkheid om onmiddellijk schakelen tussen de batterij en het openbare net.

2. Waarom is dit innovatieve project uniek?

Het innovatieve project dat we hebben ontwikkeld, is uniek omdat het een combinatie biedt van unieke features, technologieën en processen. Hieronder zetten we een aantal voorbeelden op een rij:

 • First-mover voordeel: We zijn de eerste aanbieder van een dergelijk platform, wat ons in staat stelt om een ​​vroege markt toegankelijk te maken. We hebben een voorsprong op onze concurrenten door met een innovatief product te introduceren.
 • Technologie: We gebruiken de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat ons platform geavanceerde functies heeft. Dit maakt het makkelijker, sneller en efficiënter om te werken en gebruikers een betere gebruikerservaring te bieden.
 • Doel: We hebben een innovatief doel om een ​​meer productieve en efficiënte manier van werken te bieden. Ons product biedt een oplossing voor veel van de problemen die bedrijven tegenkomen bij het managen van hun bedrijf en processen.

Onze innovatieve oplossing en de unieke set functies stellen ons in staat om gebruikers te voorzien van de tools die ze nodig hebben om hun bedrijf en projecten efficiënt te beheren. Zo komen ze in staat om productiever te werken en uiteindelijk meer resultaat te behalen.

3. Wat maakt de samenwerking met BMW zo bijzonder?

De samenwerking met BMW is uniek. BMW heeft inhoudelijke kennis van geavanceerde technieken die BMW voordeel laten behalen. Daarnaast sluit de visie van BMW en de speerpunten van onze organisatie uitstekend op elkaar aan.

 • Kennis over geavanceerde technieken: BMW levert vooruitgang door kennis over geavanceerde technieken. Doordat er gebruik wordt gemaakt van nieuwe technologieën, is BMW in staat om hun voorsprong op de markt te behouden.
 • Visie en speerpunten op elkaar afgestemd: BMW’s visie op de toekomst sluit aan op de speerpunten van onze organisatie. Dit betekent dat er meer geïntegreerde oplossingen worden gevonden, waardoor de samenwerking efficiënter en effectiever wordt.
 • Effectief en efficiënt: Door de sluitende visie en speerpunten is de samenwerking effectiever en efficiënter dan ooit. Hierdoor kunnen er betere oplossingen gevonden worden die precies aansluiten bij de doelstellingen van beide kanten.

De samenwerking met BMW is een kans voor een verdere groei van onze organisatie. Door de verworven kennis kunnen oplossingen worden gevonden die effectief zijn, waardoor er meer resultaten behaald kunnen worden.

4. Hoe beschermt de Battery flex thuisbatterij het milieu?

De thuisbatterijen van Battery flex zijn milieuvriendelijk

De thuisbatterijen van Battery Flex zijn milieuvriendelijk en besparen zo veel mogelijk energie. Door het gebruik van de batterij, wordt een groot deel van de energie die anders verspild zou worden, opgeslagen en later gebruikt als energiebron. De batterijen zijn ontworpen om ruisvrij te zijn, waardoor verminderde elektromagnetische velden ontstaan.

Batterijen vereisen weinig onderhoud

Met weinig of geen onderhoud, hebben de batterijen een lange levensduur. De batterijen zijn zo ontworpen dat ze:

 • Geen schadelijke afvalstoffen produceren
 • Geen schadelijke stoffen of giftige stoffen bevatten
 • Geen schadelijke bijproducten produceren

Daarnaast produceren de batterijen ook geen dosissen radioactief afval, waardoor het milieu niet wordt blootgesteld aan gevaarlijke stoffen.

Solarwatt wordt de eerste bedrijf dat de focus legt op het ontwikkelen van Battery flex thuisbatterij met BMW. Het maakt gebruik van de nieuwste technologie en oplossingen – die kunnen zorgen voor een betere energie-efficiëntie, lagere kosten en betere duurzaamheid voor de toekomst. Om samen te vatten, is Solarwatt een wereldleider in de branche met hun innovatieve en duurzame producten.

prefab dakkapel kunststof wit dubbele 1,5 meter breed voorkant woning buren

Bereken in 2 minuten wat een dakkapel kost